Veelgestelde vragen
Kan mijn kind ook alleen op kamp?

Ja, natuurlijk! Er zijn altijd meerdere kinderen die alleen komen op kamp. We zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Daarnaast mag iedereen ook zoveel vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens, buurmeisjes etc. meenemen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

Als mijn kind onverhoopt niet mee kan op kamp, krijg ik dan mijn geld terug?

Hiervoor hebben wij een annuleringsclausule. Klik hier om deze te bekijken. 

Kan ik met mijn kind contact opnemen via kamp?

We raden af om een mobiele telefoon mee te nemen. Deze kan namelijk alleen maar stuk gaan of kwijtraken. Er is voor elk kamp een contactpersoon aangewezen, die u telefonisch kunt bereiken. De gegevens worden meegestuurd met de kampbrief, die u ongeveer twee weken voor aanvang van het kamp ontvangt. 

 
Mijn kind heeft een allergie of speciaal dieet nodig, houden jullie hier rekening mee?

De keukenploeg houdt altijd rekening met diëten of speciale voeding. Ook wordt er voor de vegetariërs speciaal gekookt. Deze zaken kunt u allemaal invullen bij het aanmeldformulier. 

Hoe zorgen jullie ervoor dat het kamp goed en veilig verloopt?

Op elk kamp gaat er ervaren kampleiding mee. Elke kampleider is in het bezit van een VOG. Daarnaast hebben we gezamenlijk een gedragscode opgesteld. Deze kunt u hier nalezen. Als we externe activiteiten doen, worden deze altijd begeleid door professionele instructeurs.

Ook heeft het merendeel van de kampleiding een EHBO cursus gevolgd. Er is altijd een EHBO'er aanwezig. 

Mijn kind heeft extra aandacht nodig in verband met een (lichte) gedrags-, leer- of ontwikkelingsstoornis, kan hij of zij mee op kamp?

Ieder jaar gaan er kinderen mee die extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld door ADHD, autisme, bedplassen, heimwee, of andere zaken. Als u bij de aanmelding aangeeft waar we als kampleiding op moeten letten, zullen we dit in gaten houden. Als we nog verdere vragen hebben, nemen we contact met u op. 

 

Worden er foto's gemaakt op kamp?

Ja, gedurende het hele kamp worden er foto's gemaakt. Deze worden na afloop op deze website en op onze facebook pagina geplaatst. Daarnaast maken we tijdens het kamp ook livestreams en filmpjes. Hierbij worden alle kinderen in beeld gebracht. Heeft u liever niet dat wij foto's en filmpjes van uw kind op internet plaatsen? Neem dan contact met ons op.