Beste ouders, verzorgers en deelnemers!

 

De afgelopen tijd heeft iedereen zich moeten aanpassen aan de gevolgen van COVID-19 op onze samenleving. De kampen die wij draaien zijn hier geen uitzondering van.

Ten eerste Zeilkamp. Als organisatie hebben wij, met pijn in ons hart, besloten dat het Zeilkamp van 2020 niet door ging. Dit jaar echter gaan we het wel weer proberen. Uiteraard zullen er uitdagingen zijn, maar deze gaan we met volle moet aan. Het doel is ieder jaar weer om zoveel mogelijk vreugd te verspreiden, en daar hoort een fantastisch zeilkamp ook bij. Natuurlijk moet hierbij wel gezegd worden dat COVID-19 maatregelen voortdurend veranderen.

Ten tweede: voor het Landkamp en ZAKamp geldt dat we ernaar streven het ook dit jaar weer door te laten gaan. In 2020 zijn we op verantwoorde manier met elkaar op kamp geweest, dat zijn we ook van plan in 2021. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden voor deze kampen!

Wij zijn er druk mee bezig en doen ons best om snel meer informatie te hebben wat betreft de zomerkampen van dit jaar. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om met ons via de mail in contact te komen voor vragen of zorgen.

Voor nu gaan de voorbereidingen voor het land- en zakamp in ieder geval door!

Ondertussen hopen wij ook dat iedereen veilig en gezond is!

Groetjes, de kampleiding

Covid-19 en kamp

2021 - Stichting Oud-Katholieke Jeugdkampen

KvK 41178614

info@okjeugdkampen.nl

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle